vineri, 27 martie 2009

Intransigentul Gheorghe Tadici

Selecţionerul a cerut restricţionarea accesului la internet în camerele handbalistelor şi a interzis ieşirile în oraş după ora opt seara.

Considerat drept unul dintre cei mai duri antrenori de handbal din lume, selecţionerul României, Gheorghe Tadici, nu s-a dezminţit nici cu ocazia turneului preolimpic care începe, astăzi, la Bucureşti. Astfel, el le-a cerut celor de la Rin Grand Hotel să limiteze accesul la internet în camerele în care sunt cazate fetele.


În aceste con­diţii, ele pot naviga pe internet doar dacă coboară în hol. În plus, Tadici le-a interzis jucătoarelor să iasă seara în oraş şi nu le-a permis nici să schimbe locul repartizat în camere. Aseară însă a fost făcută o excepţie, handbalistele fiind invitatele lui Gheorghe Tadici, care le-a dat o felie de tort şi un pahar cu bere cu ocazia zilei de naştere.


„Chiar dacă împlinesc 56 de ani, arăt de mult mai puţin. În plus
, mă simt mult mai tânăr, cu cel puţin 10 ani. Am putere de muncă şi de concentrare, aşa că mă declar mulţumit. Un cadou vor fi cele trei victorii din cadrul turneului", a spus selecţionerul.


În altă ordine de idei, Tadici a anunţat ieri lotul cu care va aborda cele trei meciuri oficiale, jucătoarele fiind: Luminiţa Huţupan-Dinu, Talida Tolani, Ramona Maier, Adriana Nechita, Camelia Balint, Ionela Stanca, Florina Bârsan, Narcisa Lecuşanu, Aurelia Brădeanu, Adina Meiroşu, Cristina Neagu, Valeria Beşe, Steluţa Luca şi Carmen Amariei. Din lotul larg au fost lăsate pe dinafară Tereza Pîslaru, Cristina Niculae, Raluca Ivan şi Oana Şoit.