vineri, 27 martie 2009

Contra vrea să se împace cu poliţistul pe care l-a bătut

Cosmin Contra, internaţionalul român al celor de la Getafe, condamnat, în decembrie, de Judecătoria Timişoara, la un an de închisoare cu suspendare după ce în iunie 2006 a bătut un poliţist, a fost, ieri, la audieri la Tribunalul Timiş, pentru recursul făcut de fotbalist.

„Zmeul” Contra, re l-a bătut pe poliţist după un incident în trafic în care a fost implicată soţia sa, a apărut umil în faţa instanţei declarând că regretă ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani. Contra a mai susţinut că, de-a lungul procesului, a simţit o presiune asupra sa, din cauza faptului că şoferul este poliţist la Transporturi
Feroviare, dar după ce a ieşit de la audieri a declarat că este dispus să cadă la pace cu victima sa.

La ieşirea din sală, Cosmin Contra a declarat că vrea să-i ceară personal scuze poliţistului pentru ce s-a întâmplat şi vrea să se împace cu el, dar dacă nu se va ajunge la o înţelegere va lăsa instanţa să se pronunţe.

La rândul său, avotul părţii vătămate a declarat, după audieri, că vor aştepta să vadă ce sumă oferă fotbalistul drept daune morale, precizând şi el că, în cazul în care nu se cade la învoială, procesul va continua.