vineri, 27 martie 2009

Comisia Centrală a Arbitrilor i-a dat dreptate arbitrului Deaconu. Urmează decizia Comisiei de Disciplină privind soarta derby-ului Rapid-Steaua

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat astăzi soarta derby-ului Rapid-Steaua, întrerupt săptămâna trecută la scorul de 1-0 pentru giuleşteni.

Membrii Comisiei i-au cerut şefului CCA, Gheorghe Constantin, să le spună dacă Deaconu a procedat corect când a oprit jocul după 73 de minute, iar verdictul pare să depindă de raportul şefilor arbitrajului.

În jurul orei 13.30 sedinţa Comisiei de Arbitraj s-a încheiat. CCA a trimis un fax către Comisia de Disciplină în care i-a acordat dreptate arbitrului Deaconu. CCA a specificat că arbitrul Deaconu a întrerupt în mod corect meciul.

După ce va primi opinia CCA, Comisia de Disciplină se va reuni în şedinţă, care va începe la ora 17.00 la sediul LPF. Cel mai probabil, decizia în ceast caz se va lua după câteva ore de deliberări.

Arbitrul Alexandru Deaconu a întrerupt meciul Rapid-Steaua după ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, la scorul de 1-0 pentru giuleşteni. Deaconu a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribuna a II-a a stadionului Giuleşti şi, după ce s-a consultat cu observatorul Valentin Alexandru, a decis să reia jocul, cu condiţia că acesta va fi oprit dacă un singur obiect va mai fi aruncat în teren. La câteva secunde un obiect din plastic a aterizat pe suprafaţa de joc, şi Deaconu a fluierat finalul meciului.