sâmbătă, 15 august 2009

Cangurii drogati fac cercuri in lanuri in Tasmania

Adeptii teoriilor despre OZN-uri si extraterestri au primit o lovitura serioasa, in urma unei investigatii realizate in Tasmania.

Cangurii intra in lanurile de mac, mananca semintele care contin opiu si, drogati, "sar de jur-imprejur, ajungand chiar la inaltimea unui zmeu de hartie", producand astfel cercurile din lanuri despre care unii au convingerea ca sunt "opera" extraterestrilor, a afirmat procurorul general al statului-insula australian Tasmania, Lara Giddings.
Problema cercurilor din lanurile de mac a fost investigata cu toata seriozitatea, fiind chiar subiectul unei audieri in parlamentul regional, intrucat productia legala de opiu pentru morfina si alte calmante puternice este o sursa importanta de venit pentru Tasmania. Australia furnizeaza aproximativ 50% din opiul cultivat legal
in intreaga lume.


Un purtator de cuvant al companiei
Tasmanian Alkaloids, Rick Rockliff, a declarat ca opiul li se urca la cap si oilor care mananca mac, acestea incepand sa mearga in cerc prin lanuri. Potrivit lui Rockliff, relatarile despre oi responsabile pentru cercuri in lanuri sunt mai numeroase decat cele despre canguri. Nici unul dintre responsabilii tasmanieni nu a pomenit insa despre extraterestri!
O consolare exista totusi si pentru cei care cred in OZN-uri: teoria expusa de oficialii din Tasmania explica doar cercurile din lanurile de mac, nu si din lanurile de cereale sau de pe campuri din zone unde nu traiesc canguri. Oile si drogurile sunt insa extrem de raspandite in toata lumea!