joi, 9 iulie 2009

Fata lui Putin, o frumusete scumpa la vedere

O fotografie cu fiica cea mare
a fostului presedinte si actualului premier rus Vladimir Putin a aparut marti, pentru prima data in 20 de ani, in presa rusa. Fotografia, in care apar premierul Putin, sotia sa si o tanara blonda inalta si frumoasa a fost facuta de un blogger cu nickname-ul "Idiot", anunta pravda.ru. Viata
privata a premierului Putin a fost intotdeauna subiect tabu in Rusia, iar cele doua fiice ale sale, Ekaterina si Maria nu au aparut in fotografii accesibile publicului decat cand erau foarte mici.
Fotografia Mariei Putin, nascuta in 1985, a aparut in premiera pe internet, desi tatal sau se afla la conducerea Rusiei de peste opt ani. Data fiind secretomania absoluta care inconjoara familia fostului presedinte al Rusiei, aproape nimeni nu le cunoaste din vedere pe cele doua fete ale lui Putin, noteaza "Pravda". Rusia si restul lumii nu le-a vazut pe fetele lui Putin decat odata, in urma cu cativa ani, cand fotografiile lor au aparut intr-o carticica despre tatal lor. Imaginile din carte infatisau doua fetite blonde, care pareau sa aiba cinci si, respectiv, sase ani. Ele au aparut pentru prima data in public in vara lui 2004, cand si-au dat examenele la Universitatea de Stat din St. Petersburg.

Toti profesorii universitatii au fost instruiti sa nu spuna o vorba in public despre fetele lui Vladimir Putin. Nici Maria, nici Ekaterina nu au mai dat de atunci pe la Universitate. Potrivit publicatiei "The St. Petersburg Times", chiar si in vremea scolii, cele doua fete ale actualului premier rus si-ar fi facut studiile acasa, unde invatau printre altele germana, franceza si engleza. "Avem enorm de multe teme de facut, chiar si acum, cand nu mergem la scoala", a declarat Maria intr-un interviu rar, publicat in 2000. La acea vreme, Maria isi dorea sa studieze managementul in timp ce Ekaterina visa sa devina designer de mobila.
Publicatia "The International Herald Tribune" scria odata ca Maria Putin s-a casatorit pe insula greceasca Santorini la 11 iunie 2005, mai aminteste Pravda. Ceremonia religioasa ar fi avut loc la o biserica ortodoxa de acolo. Potrivit analistului politic independent Stanislav Belkovsky , fata mai mica a lui Putin, Ekaterina, locuieste in Munchen, Germania.