luni, 4 februarie 2008

Astra pariuri Sportive

PRIMERA DIVISION Fundasul central al nationalei Italiei a provocat prima înfrângere a Realului dupa 91 de zile, 0-2 la Almeria. El a fost vinovat la ambele goluri.

Cannavaro a fost cel mai slab jucator al Realului în meciul pierdut cu 2-0 la Almeria.
Din data de 3 noiembrie 2007, atunci când “galacticii” se înclinau, tot cu 0-2, pe terenul Sevillei, Madridul a câstigat noua partide si a remizat o data în Primera Division, totul parând ca merge ca pe banda rulanta pentru cei de pe “Bernabeu”. Fabio Cannavaro, fundasul central al nationalei Italiei, adversara a României la Euro 2008, a stricat însa seria buna a madrilenilor. Ambele goluri marcate de gazde l-au avut la origine, în sensul rau al cuvântului, pe nimeni altul decât pe fostul “Balon de Aur” al Europei. In minutul 15, Cannavaro, 115 selectii la prima reprezentativa, s-a umplut de penibil la faza golului marcat de Juanito. O centrare sutata în careu, aparent usor de respins, l-a pus în dificultate pe italian. Crampoanele i-au jucat o festa, acesta alunecând în fata balonului, pe care l-a respins totusi cu capul. Pâna la Juanito însa, care a sutat peste italianul prabusit la pamânt pentru a înscrie golul de 1-0.

Si daca nu era de ajuns, la doua minute de la reluare, Cannavaro a fost din nou vinovat la faza ce avea sa aduca desprinderea pe tabela pentru Almeria. O alta centrare venita în careul madrilen a fost interpretata gresit de fundasul Realului. Acesta a considerat de cuviinta sa îl doboare, cu o adevarata figura de lupte, pe adversarul sau, în tentativa de a respinge balonul. Urmarea: penalty, gol si prima înfrângere a Realului dupa 91 de zile.